Utilaje noi
Agro-Tom
Komaromi-Gep
Cultivator ABK006
Cultivator ABK006 si...
Cultivator ABK110
Tocator KB3011B
Tocator KB303
Tocator KB303K
Tocator KB302
Regent
Saphir
Reptol
Pneusej
Olimac
Second Hand
Combine şi tractoare
Combine
Tractoare
Utilaje agricole
Hedere de porumb
Adaptoare de rapiţă
Alte utilaje agricole
Membru Afacerist.ro : combine, masini si utilaje agricole noi si second hand firma de top

Komaromi-Gep - Cultivator (prasitoare) ABK 006 simplu

plug

Cultivatorul servește la întreținerea spațiilor dintre rânduri la plantele prășitoare ca porumb, floarea soarelui, etc., la distrugerea pe cale mecanică a buruienilor.

Spațiul înalt de sub cadru permite și întreținerea culturilor relativ înalte. La 70 sau 75 distanța între rânduri, utilajul poate prelucra șase rânduri, la o trecere find nevoie de un singur mecanic pentru exploatare. Utilajul este construit pe un cadru solid, secțiile de prașilă confecționate din oțel pătrat plin și sunt reglabile în unghi. Prășitoarea este concepută pentru a fi fiabilă, fiabilitate asigurată prin calitatea materialului și a procesului de fabricație.

Tipurile corpurilor de prașilă:

  • sapă tip labă de gâscă
  • sape laterale
  • sapă flexibilă
  • sapă bilonatoare
  • sape flexibile cu discuri apărătoare de plante

Calitatea acestora este asigurată prin standardele germane aplicate de furnizorul Frank Hungaria Kft. Prășitoarea se poate comanda și cu echipament pentru îngrășăminte. Acest sistem este de o construcție consacrată, având două rezervoare a câte 500 kg. Tuburile prin care curg îngrășămintele subt amplasate deasupra rândurilor, astfel se evită înfundarea lor. Poziționarea rezervoarelor este joasă, astfel sunt ușor de încărcat și nu deranjează vizibilitatea mecanicului. Antrenarea se realizează printr-o roată cu gheare de oțel. Dozele administrare se pot regla în mai multe trepte, de la 70 la 300 kg la Ha și se pretează pentru orice îngrășământ granulat.

Transportul se face în poziția longitudinal tractată, roțile de rezem folosindu-se ca roți de transport.

Certificat CE
Garanție 2 ani

Komaromi-Gep Cultivator ABK006 simplu Komaromi-Gep Cultivator ABK006 simplu Komaromi-Gep Cultivator ABK006 simplu Komaromi-Gep Cultivator ABK006 simplu Komaromi-Gep Cultivator ABK006 simplu Komaromi-Gep Cultivator ABK006 simplu Komaromi-Gep Cultivator ABK006 simplu Komaromi-Gep Cultivator ABK006 simplu Komaromi-Gep Cultivator ABK006 simplu

0742-042066 0741-649805
 
utilaje agricole  | 2008
powered by EMERiGOS
web design oradea