Utilaje noi
Agro-Tom
Komaromi-Gep
Cultivator ABK006
Cultivator ABK006 si...
Cultivator ABK110
Tocator KB3011B
Tocator KB303
Tocator KB303K
Tocator KB302
Regent
Saphir
Reptol
Pneusej
Olimac
Second Hand
Combine şi tractoare
Combine
Tractoare
Utilaje agricole
Hedere de porumb
Adaptoare de rapiţă
Alte utilaje agricole
Membru Afacerist.ro : combine, masini si utilaje agricole noi si second hand firma de top

Komaromi-Gep - Cultivator (prasitoare) ABK 006 echipat cu distribuitor de ingrasaminte

plug

Prășitoare adecvată cultivării a 6 rânduri. Mod de transport longitudinal tractat. Utilajul este dotat cu sistem de iluminare, iar în timpul lucrului roțile de transport pot fi rabatate. În timpul lucrului, stabilitatea utilajului este garantată prin două roți cu anvelope late, de la care se acționează și distribuitorul de îngrăsăminte. Distribuirea îngrășămintelor se face printr-un melc. Acest sistem și-a dovedit eficiența de-a lungul multor ani de utilizare. Este potrivit pentru distribuirea oricărui fel de îngrășământ granulat, indiferent de granulație. Dozare îngrăsămintelor se realizează în trepte, printr-un angrenaj de roți de lanț. Volumul rezervorului de îngrășăminte este 1200 litri. Construcția solidă cadrului din oțel conferă utilajuli o stabilitate și longevitate a funcționării.

Atât secțiile cât și ansamblul de sape sunt confecționate din oțel pătrat solid, rezistent chiar și solicitărilor extreme. Sapele sunt reglabile în unghi, iar limitarea anâncimii este asigurată de roata cauciucată a fiecărei secții. Calitatea organelor active este asigurată de furnizorul Frank Hungária Kft. Prășitoarea se poate înzestra cu sape rigide, elastice și cu sape de bilonat. Utilajele noastre sunt vopsite numai cu vopsea tip 2 K, în cabină de uscare cu aer cald. Acest tip de utilaj este recomandat în primul rând pentru ferme medii și mari.


Certificat CE
Garanție 2 ani

Komaromi-Gep Cultivator ABK006 Komaromi-Gep Cultivator ABK006 Komaromi-Gep Cultivator ABK006 Komaromi-Gep Cultivator ABK006 Komaromi-Gep Cultivator ABK006 Komaromi-Gep Cultivator ABK006 Komaromi-Gep Cultivator ABK006

0742-042066 0741-649805
 
utilaje agricole  | 2008
powered by EMERiGOS
web design oradea