Utilaje noi
Agro-Tom
Komaromi-Gep
Cultivator ABK006
Cultivator ABK006 si...
Cultivator ABK110
Tocator KB3011B
Tocator KB303
Tocator KB303K
Tocator KB302
Regent
Saphir
Reptol
Pneusej
Olimac
Second Hand
Combine şi tractoare
Combine
Tractoare
Utilaje agricole
Hedere de porumb
Adaptoare de rapiţă
Alte utilaje agricole
Membru Afacerist.ro : combine, masini si utilaje agricole noi si second hand firma de top

Komaromi-Gep - Cultivator (prasitoare) ABK 110 pliabil hidraulic cu distribuitor de ingrasaminte in Big Bag

plug

Prășitoare adecvată cultivării a 6 rânduri. În timpul transportului se poate rabata hidraulic și posedă doua secții de sape laterale. Partea pliabilă se manevrează din cabina tractorului. Pentru fixarea secțiilor laterale nu este necesară forță de lucru manuală, deoarece utilajul este dotat cu un zăvor independent care se deschide și se închide automat. În timpul lucrului, stabilitatea utilajului este garantată prin două roți cu anvelope late de la care se acționează și distribuitorul de îngrășăminte. Distribuirea îngrășămintelor se face printr-un melc. Acest sistem și-a dovedit eficiența de-a lungul multor ani de utilizare. Este potrivit pentru distribuirea oricărui fel de îngrășământ granulat, indiferent de granulație. Dozarea îngrășămintelor se realizează în trepte, printr-un angrenaj de roți de lanț. Volumul rezervorului de îngrășpăminte este 1200 litri. Construcția solidă a cadrului de oțel conferă utilajului o stabilitate și longevitate a funcționării.

Atât secțiile cât și ansamblul de sape sunt confecționate din oțel pătrat solid, rezistent chiar și solicitărilor extreme. Sapele sunt reglabile în unghi, iar limitarea adîncimii este asigurată de roata cauciucată a fiecărei secții. Calitatea organelor active este asigurată de furnizorul Frank Hungária Kft. Prășitoarea se poate înzestra cu sape rigide, elastice și cu sape de bilonat. Utilajele noastre sunt vopsite numai cu vopsea tip 2 K, în cabină de uscare cu aer cald. Acest tip de utilaj este recomandat în primul rând pentru ferme medii și mari.

Lățime de transport: 3500 mm
Lățime de lucru: 4700 mm
Lungime: 2400 mm


Certificat CE
Garanție 2 ani

Komaromi-Gep Cultivator ABK 110 Komaromi-Gep Cultivator ABK 110 Komaromi-Gep Cultivator ABK 110 Komaromi-Gep Cultivator ABK 110 Komaromi-Gep Cultivator ABK 110 Komaromi-Gep Cultivator ABK 110 Komaromi-Gep Cultivator ABK 110 Komaromi-Gep Cultivator ABK 110 Komaromi-Gep Cultivator ABK 110 Komaromi-Gep Cultivator ABK 110 Komaromi-Gep Cultivator ABK 110

0742-042066 0741-649805
 
utilaje agricole  | 2008
powered by EMERiGOS
web design oradea