Utilaje noi
Agro-Tom
Komaromi-Gep
Regent
Saphir
Reptol
Pneusej
Olimac
Second Hand
Combine şi tractoare
Combine
Tractoare
Utilaje agricole
Hedere de porumb
Adaptoare de rapiţă
Alte utilaje agricole
Membru Afacerist.ro : combine, masini si utilaje agricole noi si second hand firma de top

Utilaje agricole

+ Regent
+ Saphir
Profi line
Olimac
Hedere de porumb
Adaptoare de rapita
Alte utilaje agricole
Combine
Tractoare

Comercializăm utilaje agricole noi de producţie germană şi austriacă provenind de la firme care prin marca lor garantează o calitate superioară şi o longevitate însemnată.

Regent

Marca austriacă cu o tradiţie de 85 de ani. Recunoscută în vestul europei datorită experienţei vaste şi a utilizării oţelurilor de calitate superioară la confecţionarea utilajelor şi a oţelului triplu stratificat la piesele uzante.

Are în producţie o gamă largă de maşini şi utilaje agricole pentru prelucrarea solului cum sunt: plug , combinator, grapă rotativă, grapă cu discuri, cultivator greu (grubber), maşină de semănat, prăşitoare mecanică.

Saphir

Marcă germană, fiind o marcă nouă mai puţin cunoscută având însă la bază o vastă experienţă în confecţionarea pieselor uzante la toate mărcile însemnate. Posedă o gamă largă de maşini şi utilaje agricole de calitate bună la un preţ foarte bun cum ar fi: scarificator simplu, scarificator combinat, combinator, cultivator de câmp (grubber), compactor, coasă mecanică, coasă multidisc...ugy ahogy a saphirnal van

Profi line

Adaptoare de rapiţă de la firma H&B Technik – Germania
Prin prelungirea cu 65 cm a mesei de lucru şi coasele verticale laterale asigură un flux continuu în timpul secerişului, totodată reduce la minim pierderile prin scuturare. Se fabrică pentru toate tipurile de combine agricole de producţie vestică.

Olimac – Drago – heder de porumb

Printr-o coproducţie germano-italiană s-a construit unul dintre cele mai bune hedere de porumb care prin soluţiile tehnice şi materialul de calitate folosit la confecţionare, asigură o siguranţă şi longevitate în exploatare.

0742-042066 0741-649805
 
utilaje agricole  | 2008
powered by EMERiGOS
web design oradea