Cultivator/prășitoare cu fertilizare ABK 116-Big-Matic-standard/flex

Cultivator/prășitoare cu fertilizare
Disponibilitate in stoc
 
8,000.00 EUR + TVA
Cultivatorul Komaromi-Gep model ABK 116-Big-Matic-standard si model flex, adecvat cultivării a 6 rânduri. În timpul transportu...
  • Descriere
  • Specificatii
  • Documente
  • Contacteaza vanzatorul

    Cultivatorul Komaromi-Gep model ABK 116-Big-Matic-standard si model flex, adecvat cultivării a 6 rânduri.

     În timpul transportului se poate rabata hidraulic și posedă doua secții de sape laterale. Partea pliabilă se manevrează din cabina tractorului.

Pentru fixarea secțiilor laterale nu este necesară forță de lucru manuală, deoarece utilajul este dotat cu un zăvor independent care se deschide și se închide automat.

     În timpul lucrului, stabilitatea utilajului este garantată prin două roți cu anvelope late de la care se acționează și distribuitorul de îngrășăminte. Distribuirea îngrășămintelor se face printr-un melc. Acest sistem și-a dovedit eficiența de-a lungul multor ani de utilizare. Este potrivit pentru distribuirea oricărui fel de îngrășământ granulat, indiferent de granulație. Dozarea îngrășămintelor se realizează în trepte, printr-un angrenaj de roți de lanț. Volumul rezervorului de îngrășpăminte este 1200 litri. Construcția solidă a cadrului de oțel conferă utilajului o stabilitate și longevitate a funcționării.
    Atât secțiile cât și ansamblul de sape sunt confecționate din oțel pătrat solid, rezistent chiar și solicitărilor extreme. Sapele sunt reglabile în unghi, iar limitarea adîncimii este asigurată de roata cauciucată a fiecărei secții.

    Calitatea organelor active este asigurată de furnizorul Frank Hungária Kft.

    Prășitoarea se poate înzestra cu sape rigide, elastice și cu sape de bilonat. Utilajele noastre sunt vopsite numai cu vopsea tip 2 K, în cabină de uscare cu aer cald.

    - ABK 116-Big-Matic-standard - sape rigide; cadru hidraulic rabatabil, cutie de îngrășăminte de 1.200 l, 7 secții, număr rânduri lucrate: 6.

    - ABK 116-Big -Matic-flex - sape flexibile, cu sau fără apărători de plante; cadru hidraulic rabatabil, cutie de îngrășăminte de 1.200 l, 7 secții, număr de rânduri lucrate: 6.

Acest tip de utilaj este recomandat în primul rând pentru ferme medii și mari.

Certificat CE
Garanție 2 ani!!!smiley

Cultivator/prășitoare cu fertilizare ABK 116-Big-Matic-standard/flex

  ABK 116-Big-Matic-standard/flex
Putere necesara(Cp) 110
Cantitate îngrășământ(Kg) 70 - 300
Masa proprie(kg) 1.700
Volum rezervor îngrășământ(l) 1.200

Cultivator/prășitoare cu fertilizare ABK 116-Big-Matic-standard/flex

Marci comercializate