Cu o experință de peste 25 de ani, AKHERON SERV este o firmă importantă pe piața românească a utilajelor agricole. Firma noastră a luat ființă în 1997, iar începutul activității noastre s-a bazat pe importul de combine, mașini și utilaje agricole second-hand. Acestea proveneau de la parteneri germani importanți, cu care menținem relații excelente si in prezent. Activăm pe piața din România având sediul în județul Bihor, dar clientii nostri sunt de pe întreg teritoriul țării!

Cu timpul, dezvoltandu-ne am inceput importul de utilaje agricole noi, astfel că în prezent vă întâmpinăm cu o gamă largă de utilaje agricole noi de productie poloneză, ungară, germană precum:

Unic reprezentant pe România pentru:

AGRO-TOM - Polonia - utilaje pentru prelucrarea solului: combinator, compactor, grapă cu discuri, cultivator de miriște(grubber), scarificator, mașină de imprăștiat ingrășăminte chimice, semantori mecanice, semanatori pneumatice

AGRO-WELD - Polonia - utilaje, linii pentru condiționarea legumelor fructelor: spălare, curățare, sortare, selectare, calibrare, ambalare, cântărire, transportoare

KOMAROMIGEP - Ungaria - tocătoare resturi vegetale, cultivatoare de plante prășitoare, mașină de imprăștiat ingrășăminte chimice.

De asemenea suntem distribuitorii mărcilor:

HUSAR - Polonia - pulverizator pentru livezi și plantații, sprayer pomicol

ISM - Ucraina/Polonia - selectoare, separatore pneumatice

JAR-MET - Polonia - erbicidatoare, utilaje pentru pajiști ca: coasă, greblă, grapă de pajiste, presă de balotat

OLIMAC – Italia/Germania - headere de porumb, header de floarea soarelui.

ZASLAW - Polonia - remorci agricole și transport baloți

 

Asigurăm desigur din stoc, piese de schimb și accesorii pentru mărcile comercializate de firma noastră. De asemenea, vă putem oferi piese uzante și de schimb, ideale pentru reparațiile utilajelor,

tractoarelor dar mai ales ale combinelor Dumneavoastră.

În cazul în care va ganditi la investiții în utilaje agricole second hand, puteți achiziționa combine, tractoare, precum și headere de porumb, adaptoare de rapiță și alte utilaje agricole second hand aflate în stare foarte bună de funcționare.

Începând din 2015 deținem certificarea:

ISO 9001:2008

ISO 14001:2004

OHSAS 18001:2007,

certificatele eliberate pentru domeniul:

"Comercializare combine, mașini și utilaje agricole noi și second hand"

Noi garantăm calitatea superioară a produselor comercializate, dar și longevitatea acestora, satisfacția clientului fiind obiectivul nostru principal.

Vă așteptăm!

Marci comercializate