Termeni și condiții (19 noiembrie 2018)

Termeni și condiții (19 noiembrie 2018)

 

Acceptarea termenilor și condițiilor

Utilizarea Site-ului www.akheronserv.ro(denumit în continuare’’Site’’), incluzând aici vizitarea, înregistrarea, folosirea serviciilor sau produselor oferite,

comandarea produselor prin intermediul Site-ului, implică acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor de utilizare ce vor fi descrise în următoarele articole.

Pentru folosirea în bune condiții a Site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor Termenilor și Condițiilor.

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări în pagina Termeni și Condiții, fără o notificare prealabilă.

Pentru a citi ultima versiune vă rugăm accesați pagina Termeni și Condiții cât mai frecvent.

Utilizatorii au dreptul și obligația de a citi regulat pagina Termeni și Condiții.

 

Date identificare firmă

www.akheronserv.ro este administrată de firma:

S.C. AKHERON SERV S.R.L. având:

- sediul în 417545 - Șimian, nr. 750, jud. Bihor, România,

- înregistrată la Registrul Comerțului din Oradea sub nr.J05/267/2006 și .- cod unic de înregistrare ( CUI ) RO10410091.

Pe factura emisă în urma comenzii vor apare aceste date la FURNIZOR.

Date contact firmă:

Adresa poștală sediu:

417545 – Șimian, nr.750, jud.Bihor, România

Tel: 0040-742.042.066

e-mail: akheron@akheronserv.ro

 

Definiţii

Următoarele expresii şi termeni se definesc după cum urmează:

1.Vânzător – este Akheron Serv SRL, în general, orice persoană fizică sau juridică care acţionează în cadrul activităţii sale comerciale.

2.Cumpărător - poate fi orice persoană fizică care are vârsta de peste 16 ani sau persoană juridică care își face un Cont în Site și/sau efectuează o Comandă.

3.Client - orice persoană fizică care are vârsta de peste 16 ani sau persoană juridică care are sau obține acces webshop,

prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către Akheron Serv SRL(electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare.

4.Utilizator – orice persoană fizică care are vârsta de peste 16 ani sau persoană juridică înregistrată pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a contului,

și-a dat acordul cu privire la clauzele Site-ului din secțiunea Termeni și Condiții și Politica de Confidențialitate.

5.Site – magazinul online găzduit la adresa www.akheronserv.ro

6.Produs - orice bun corporal mobil, este considerat "produs" atunci când acesta este pus în vânzare în volum limitat sau în cantitate fixă;

7.Produs realizat conform specificaţiilor clientului - orice produs care nu este prefabricat, realizat pe baza opţiunilor individuale ale clientului;

8.Favorite – secțiunea din Cont care permite Cumpărătorului să - și creeze Liste cu Produsele pe care dorește să le urmărească.

9.Coșul meu – secțiune din Cont care permite Cumpărătorului să adauge Produsele pe care dorește să le achiziționeze.

10.Comanda – este un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului,

prin intermediul Site-ului intenția sa de a achiziționa Produse de pe Site.

11.Contract la distanţă - orice contract încheiat între Vânzător şi Cumpărător în cadrul unui sistem de vânzări la distanţă,

organizat fără prezenţa fizică simultană a Vânzătorului şi a Cumpărătorului, cu utilizarea unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până în momentul în care este încheiat contractul;

Contractul se consideră încheiat în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificării de expediere a Comenzii.

12.Conţinut – toate informațiile de pe Site care pot fi vizualizate prin utilizarea unui echipament electronic;

– orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informațiilor de contactare;

– informații legate de Produse și/sau tarifele lor;

– date referitoare la Vânzător, etc.

13.Comunicări comerciale/marketing – orice tip de mesaj trimis (e-mail/SMS/telefonic/mobile etc.) conținând informații generale și/sau tematice, informații cu privire la oferte sau promoții și/sau informații referitoare la Produse.

14.Review – o evaluare scrisă de către Cumpărătorul unui Produs.

 

Obligații și condiții - facturare

În cazul comenzilor efectuate sunt specificate modalitățile și termenele de plată, precum și prețul final, care va fi trecut pe factura fiscală emisă de Vânzător către Cumpărător. Cumpărătorul are obligația să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii fiscale, conform legislației în vigoare.

Astfel:

 - în cazul persoanelor juridice trebuie furnizate următoarele date: Denumire firmă, CUI, Nr.înregistrare ORC, adresa sediu, cont bancar și datele delegatului

 - în cazul persoanelor fizice trebuie furnizate următoarele date: Nume, Prenume, CNP, serie și număr act identitate, adresa din actul de identitate(CI, etc.)

În cazul în care Clientul refuză să furnizeze aceste date sau suspectăm că aceste informații nu sunt reale, ne rezervăm dreptul de a anula comanda efectuată de acesta.

 

Drepturi și obligații

Akheron Serv SRL se străduiește ca informatiile prezentate pe Site să fie cât mai corecte și lucrează permanent la îmbunătățirea și actualizarea conținutul Site-ului.

Cu toate acestea, pot să apară greșeli, erori neintenționate, de aceea precizăm că toate informatiile cât și imaginile au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără notificare prealabilă de către producatorii sau furnizorii noștri.

De aceea, Akheron Serv SRL își rezervă dreptul de a modica prețul, imaginile sau caracteristicile produselor fără o notificare prealabilă.

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări în pagina Termeni și Condiții, fără o notificare prealabilă. Pentru a citi ultima versiune vă rugăm accesați pagina Termeni și Condiții cât mai frecvent.

Ne rezervăm dreptul de a suspenda conturi atunci când considerăm că acestea pot aduce un prejudiciu companiei noastre sau celorlalți Utilizatori.

 

Livrarea produselor

Vânzătorul se obligă să livreze Produsele în sistem de curierat agreat de Vânzător către Cumpărător sau prin punctele de lucru sau dealerii S.C. Akheron Serv S.R.L, conform opţiunii Clientului, în termenul stabilit la perfectarea contractului. Dacă Cumpărătorul a ales modalitatea plății prin ordin de plată, atunci livrarea se va face numai ulterior efectuării plății.

Costurile de transport nu sunt incluse în prețul Produselor. Înainte de plasarea fiecărei comenzi în parte, se va specifica valoarea costului de transport al produselor incluse în Coșul de cumpărături.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Produselor şi va asigura transmiterea documentelor însoţitoare.

Vânzătorul va efectua livrarea Produselor numai pe teritoriul României.

 

Transferul proprietății Produselor

Proprietatea asupra produselor va fi transferată la livrare, numai după efectuarea integrală a plăţii din partea Cumpărătorului, în locaţia indicată în Comandă

(prin livrare se înțelege – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factură fiscală/document de transport în cazul livrărilor efectuate de personalul Vânzătorului).

 

Promoții, reduceri, concursuri, tombole

Akheron Serv SRL își rezervă dreptul de a organiza promoții, reduceri, concursuri, tombole, cu respectarea OG nr.99/2000.

 

Dreptul de proprietate intelectuală

Întregul conținut al acestui Site este proprietatea S.C. AKHERON SERV S.R.L și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrial(Legea nr.8/1966 actualizată).

Folosirea oricărui element fără acordul prealabil al S.C.AKHERON SERV S.R.L. se pedepsește conform legilor române în vigoare.

 

Confidențialiate

Akheron Serv SRL va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care le furnizeză Cumpărătorul.

Dezvăluirea informațiilor furnizate se va putea face doar în conditiile menționate în pagina Politica de Confidențialitate. Mai multe informații pe pagina – Politica de Confidențialitate.

 

Garanție

Termenul de garanție intră în vigoare de la data emiterii facturii. Vânzătorul garantează că în cazul defecțiunii în conditii normale de utilizare/exploatare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau schimbat cu un alt produs identic.

Garanţia se acordă numai în baza facturii şi dacă produsele au ambalajul original şi cu conţinutul complet. Vă rugăm să returnaţi pachetul complet cu cele menţionate mai sus.

(Costurile returnării vor fi suportate întotdeauna de Cumpărător).

Următoarele situații duc la scoaterea produselor din garanție: intervenții sau reparații executate de persoane neautorizate; nerespectarea de către Cumpărător a condițiilor de păstrare și întreținere.

 

Litigii

În cazul unor eventuale conflicte între S.C. AKHERON SERV S.R.L. în calitate de proprietar al acestui Site și clienții săi, se va încerca rezolvarea acestora pe cale amiabilă.

În eventualitatea în care rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat la Instanțele Judecătorești competente în conformitate cu legile române, în vigoare.

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

 

Forța majoră

Forța majoră este un eveniment imprevizibil, în afara controlului Vânzătorului sau al Cumpărătorului.

Nici una dintre cele două părți nu poate fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de acest fel.

 

Prin lansarea comenzii pe acest Site, clientul acceptă fără obiecțiuni Termenii și Condițiile de utilizare și își asumă în totalitate drepturile și obligațiile care îi revin.

În cazul în care aveti întrebări, nelămuriri, sugestii sau comentarii în legătură cu termenele și condițiile găsite pe acest Site, vă rugăm să ne contactați.

Marci comercializate