Cultivator/prășitoare fără fertilizare ABK 006-standard/flex

Cultivator/prășitoare fără fertilizare
Disponibilitate in stoc
 
4,900.00 EUR + TVA
Cultivatorul(prășitoarea) Komaromi-Gep model ABK 006-standard(si flex) servește la întreținerea spațiilor dintre rânduri la plantele p...
  • Descriere
  • Documente
  • Contacteaza vanzatorul

    Cultivatorul(prășitoarea) Komaromi-Gep model ABK 006-standard(si flex) servește la întreținerea spațiilor dintre rânduri la plantele prășitoare ca porumb, floarea soarelui, etc., la distrugerea pe cale mecanică a buruienilor.
     Spațiul înalt de sub cadru permite și întreținerea culturilor relativ înalte. La 70 sau 75 distanța între rânduri, utilajul poate prelucra șase rânduri, la o trecere find nevoie de un singur mecanic pentru exploatare. Utilajul este construit pe un cadru solid, secțiile de prașilă confecționate din oțel pătrat plin și sunt reglabile în unghi. Prășitoarea este concepută pentru a fi fiabilă, fiabilitate asigurată prin calitatea materialului și a procesului de fabricație.
    - ABK 006-standard - sape rigide; cadru fix, fără fertilizare, număr rânduri lucrate: 6.

    - ABK 006-flex - sapă flexibilă, cu sau fără apărătoare de plante; cadru fix, fără fertilizare, număr de rânduri lucrate: 6.


Tipurile corpurilor de prașilă:

- sapă tip labă de gâscă

- sape laterale

- sapă flexibilă

- sapă bilonatoare

- sape flexibile cu discuri apărătoare de plante

Calitatea acestora este asigurată prin standardele germane aplicate de furnizorul Frank Hungaria Kft.

 

     Prășitoarea se poate comanda și cu echipament pentru îngrășăminte. Acest sistem este de o construcție consacrată, având două rezervoare a câte 500 kg. Tuburile prin care curg îngrășămintele sunt amplasate deasupra rândurilor, astfel se evită înfundarea lor. Poziționarea rezervoarelor este joasă, astfel sunt ușor de încărcat și nu deranjează vizibilitatea mecanicului. Antrenarea se realizează printr-o roată cu gheare de oțel. Dozele administrare se pot regla în mai multe trepte, de la 70 la 300 kg la Ha și se pretează pentru orice îngrășământ granulat.

Transportul se face în poziția longitudinal tractată, roțile de rezem folosindu-se ca roți de transport.

Certificat CE
Garanție 2 ani!!!wink

Cultivator/prășitoare fără fertilizare ABK 006-standard/flex

Marci comercializate