Header porumb Drago GT

Olimac
Disponibilitate in stoc
 
0.00 EUR + TVA
De peste șaizeci de ani, OLIMAC proiectează și construiește exclusiv culegătoare pentru recoltarea porumbului. Această caracteristică, unică în...
  • Descriere
  • Documente
  • Contacteaza vanzatorul

De peste șaizeci de ani, OLIMAC proiectează și construiește exclusiv culegătoare pentru recoltarea porumbului. Această caracteristică, unică în lume, a permis companiei să se concentreze pe cercetare și pe inovații tehnologice continue: rezultatul este seria de culegătoare Drago, folosite în toate câmpurile de porumb din lume.

                               

Drago GT, rezultatul unei Mari Tehnologii dezvoltată într-o fabrică hipertehnologică, a luat naștere în urma unei activități continue de cercetare și experimentare.

 

Drago GT are multe caracteristici exclusive     și brevetate, printre care, două noutăți extraordinare:

- plăci de recoltare amortizate, reglate automat

Plăcile depănușătoare sunt dotate cu un dispozitiv special de amortizare care atenuează impactul pănușilor asupra plăcilor respective: desprinderea pănușilor se realizează blând, se evită pierderi de boabe între plăci, iar pănușile nu sunt împinse în afară.

AVANTAJE: culegere totală fără pierderi, productivitate crescută.

Unic în lume, cu plăci depănușătoare amortizate reglate automat.

- unic pe lume, Drago GT este dotat cu un sistemul patentat de tocător de coceni - Efect Foarfece: pe fiecare rând lucrează patru lame. Două lucrează pe o latură, celelalte pe latura opusă, dar cu rotație inversă, ca o foarfecă. Tocătorul dublu are o absorbție scăzută a puterii, similară cu cea a unui tocător de coceni unic.Cu ajutorul acestui dispozitiv brevetat, tijele sunt mărunțite dublu, fiind mai scurte: mărunțirea este mai fină, produsul căzut pe pământ se descompune mai rapid.

 

          Mulţumită sistemului patentat OLIMAC, plăcile de recoltat DRAGO se reglează în mod automat şi simultan, în funcţie de grosimea tulpinii. Mecanismul automat, permite plăcilor DRAGO să opereze pe fiecare rând în mod independent şi să se adapteze la orice tip de recoltă.

AVANTAJE: culegere totală fără pierderi, productivitate crescută.

          Valțurile de recoltat sunt mai lungi față de a altor echipamente: astfel, au o viteză periferică de rotație mai mică, ce duce la o desprindere mai blândă a pănușii de pe plantă.

AVANTAJE: dezgolire perfectă a coceanului, culegere totală fără pierderi.

          Drago GT este dotat cu un nou melc hiperdimensionat care permite o mai mare viteză de transmitere a porumbului căzut la pământ și uscat: astfel, sunt eliminate obstrucțiile și pierderile de boabe. Transmisia spiralei, care nu necesită întreținere, este produsă de o cutie cu angrenaje cilindrice cu baie de ulei. Puteți utiliza combina Dumneavoastră cu performanțe maxime. Melcii laterali și construcția cu profil jos, permit culegerea totală a tuleilor, chiar și a celor foarte scurți și care atârnă.

În poziția de lucru, înclinarea culegătorului față de sol are un unghi mai mic – de doar 18 grade față de cel al multor altor: datorită acestei caracteristici speciale, culegerea porumbului culcat la pământ nu mai reprezintă o problemă.

          Datorită tehnologiei sale exclusive  , Olimac a realizat carcase de angrenaj din aliaj ușor – obținând astfel, un echipament cu greutate redusă - crescând simultan robustețea cu ajutorul fontei, folosită în punctele necesare. Un rezultat extraordinar pe care numai Drago GT îl poate oferi.

          În cazul headerelor cunoscute, există un singur ambreiaj cu fricțiune cu rol de protecție.Drago GT însă, dispune de patru ambreiaje cu fricțiune  pentru fiecare grup de rânduri, ele având calibrări diferite, fiecare perfect adecvată pentru o anumită mișcare. Astfel, se garantează performanțe și siguranță superioare.

          Drago GT este dotat cu angrenaje conico-spiroidale asemănătoare celor din industria automobilistică, care permit transmiterea totală a puterii și garantează o silențiozitate superioară față de angrenajele tradiționale utilizate de producătorii celorlalte mărci de culegătoare.

Trei tipuri de transmisii, zero întreținere – unic în lume!

Transmisie super performantă.

Zero întreținere, nu necesită relubrifiere.

Protecție totală împotriva impurităților și a corpurilor străine.

- transmsie internă cu angrenaje cilindrice pentru puteri mari: Drago GT 6-8-10-12-16-18-24 rânduri fixe Drago GT 9-10-12-16-18 rânduri- rabatabile;

- transmisie internă cu baie de ulei: Drago GT 6-8 rânduri rabatabile;

- transmsie externă cu angrenaje cilindrice: Drago GT 6-8 rânduri rabatabile;

 

Datorită performanțelor superioare ale Drago GT, veți obține noi obiective de randament și de calitate a culesului, crescând profitul activității dumneavoastră.

 

OLIMAC, INOVAȚIA CONTINUĂ

 

https://www.youtube.com/watch?v=WS_ThH2bw9Q&t=6s

https://www.youtube.com/watch?v=pfI1doVQfu8

 

Header porumb Drago GT

Marci comercializate