Selector aerodinamic ISM-40 model NW

Selector ISM
Disponibilitate in stoc
 
12,900.00 EUR + TVA
SELECTORUL AERODINAMIC ISM-40 SELECTORUL AERODINAMIC ISM Conceput pe baza aerodinamicii, selectorul ISM lucrează FĂRĂ SITE, separarea-cur...
 • Descriere
 • Contacteaza vanzatorul

SELECTORUL AERODINAMIC ISM-40

 1. SELECTORUL AERODINAMIC ISM

  Conceput pe baza aerodinamicii, selectorul ISM lucrează FĂRĂ SITEheart, separarea-curățarea, implicit, sortare-calibrarea boabelor efectuându-se cu ajutorul fluxului de aer,

  pe baza masei lor hectolitrice în mai multe fracțiuni, totodată eliminând și impuritățile.

  Selectorul aerodinamic ISM este de o construcție cu dimensiuni și masă surprinzător de mică, simplă în funcționare și ușor de întreținut.

  Selectoarele de cereale ISM sunt protejate de brevete internaționale.

  AVANTAJEsmiley:

  Economii si consum redus de energie - consumul de energie este de 3-5 ori mai mic decât ale altor selectoare

  Convertor de frecvență - se simplifică reglarea turației, pornirea lină a motorului și utilizarea în regim revers în modul „auto-curățare”,

  Autocurățare - datorită modului ,,auto-curățare,, separatorul este capabil să se curețe de resturile de cereale în 5-10 minute.

  Germinație garantată de aproximativ 98% - separarea semințelor deteriorate de cele întregi oferă posibilitatea de a selecta cele mai viabile semințe

  Calitatea semintelor nu se deteriorează - datorită utilizării aerului, neutilizînd site, calitatea semințelor nu se deteriorează.

  Separatorul ISM-40 model NW  este destinat fermelor mici și mijlocii.

  Spre deosebire de modelul ISM-5, separatorul ISM-40 are o cameră de separare mai lungă, un motor mai puternic și un convertor de frecvență, ceea ce are ca rezultat o eficiență ridicată.

  Dimensiunile reduse ale separatorului și randamentul ridicat sunt de care are nevoie un fermier modern pentru a rezolva diverse probleme legate de prelucrarea cerealelor post-recoltare.

  PRINCIPIUL DE FUNCȚIONARE:

  Funcționarea selectorului constă în modificarea traiectoriei de cădere liberă a boabelor sub influența debitului de aer generat de rotor și separarea, împărțirea ulterioară a materialului în fracții, funcție de masă, dimensiune și formă.

  Întreaga reglare a dispozitivului de curățare a cerealelor ISM se realizează prin schimbarea frecvenței motorului, ceea ce face posibilă reglarea fină a separării pentru fiecare cultură și scurtarea semnificativă a timpului necesar pentru a comuta mașina între diferite tipuri de cereale. Afișajul digital cu care sunt echipate seperatoarele de cereale ISM vă permite să vedeți cu ce viteză puteți realiza o curățare sau o sortare ideală a acestui material.

  Fără necesitatea lubrifierii și a pieselor de schimb, acest utilaj vă va salva timp si bani.

  Selectoare aerodinamice cu capacitati cuprinse între 3 si 200 t/h, datorită calității înalte a asamblarii și prețului scăzut, sunt foarte populare atât în ​​țară cât și în străinătate.

  Selectoarele ISM model NW curăță și calibrează boabele de cereale, semințe oleaginoase, semințe de iarbă, orez, leguminoase,

  precum și a altor produse mici și cu curgere liberă precum pelete, fructe de pădure congelate etc.

  Alegerea potrivită pentru producția BIO, ECO.

 

Caracteristici tehnice:

Curățare - 40 t/h

Curățare și calibrare - 20 t/h

Consum energie electrică - 0,4 – 5,5 kW/h, 380 V

Lungime: 2.500 mm

Lățime: 1.150 mm

Înălţime: 2.400 mm

Masa totală: 750 kg, depinzand de configuratie

Opțional:

- pre-curățător pentru impurități mari precum tulpini, fasole și iarbă pentru a asigura eficiența maximă a separatoarelor

- sistemul unic ciclon-sedimentar pentru aspirație permite utilizarea separatoarelor în spații închise cu cerințe sporite de curățenie.

- placarea cauciucată a suprafețelor interioare ale separatorelor

Producător: ISM(Polonia/Ucraina)
Garanție: 24 luni

Marci comercializate