Selector aerodinamic ISM model CSC-5

Selector cu ciclon ISM-CSC
Disponibilitate in stoc
7,500.00 EUR + TVA
6,900.00 EUR + TVA
SELECTORUL AERODINAMIC ISM model CSC-5 Conceput pe baza aerodinamicii, selectorul ISM lucrează FĂRĂ SITE, separarea-curățarea, implicit, sortare-ca...
  • Descriere
  • Contacteaza vanzatorul

SELECTORUL AERODINAMIC ISM model CSC-5

Conceput pe baza aerodinamicii, selectorul ISM lucrează FĂRĂ SITEheart, separarea-curățarea, implicit, sortare-calibrarea boabelor efectuându-se cu ajutorul fluxului de aer,

pe baza masei lor hectolitrice în mai multe fracțiuni, totodată eliminând și impuritățile.

Selectorul aerodinamic ISM este de o construcție cu dimensiuni și masă surprinzător de mică, simplă în funcționare și ușor de întreținut.

Selectoarele de cereale ISM sunt protejate de brevete internaționale.

Ciclon (colector de praf ciclon) – permite curățarea aerului care circulă în separator de praf și impurități ușoare. Unicitatea acestei soluții este că nu consumă energie electrică suplimentară și funcționează cu separatorul ca singur mecanism.

 

AVANTAJEsmiley:

Separatoarele cu ciclon împiedică pătrunderea în atmosferă a prafului și a poluanților mici, permițând astfel funcționarea atât în ​​spații închise, cât și în spații deschise.

☑ Economii de energie de până la 30% comparativ cu o mașină fără ciclon.

☑ Boabele sunt uscate datorită aerului mai cald care circulă în interiorul mașinii.

☑ Praful și murdăria cad într-o tavă specială.

☑ Izolație acustică sporită, de la 87 dB la 57 dB

Economii si consum redus de energie - consumul de energie este de 3-6 ori mai mic decât ale altor selectoare

Convertor de frecvență - se simplifică reglarea turației, pornirea lină a motorului și utilizarea în regim revers în modul „auto-curățare”,

Autocurățare - datorită modului ,,auto-curățare,, separatorul este capabil să se curețe de resturile de cereale în 5-10 minute.

Germinație garantată de aproximativ 98% - separarea semințelor deteriorate de cele întregi oferă posibilitatea de a selecta cele mai viabile semințe

Calitatea semintelor nu se deteriorează - datorită utilizării aerului, neutilizînd site, calitatea semințelor nu se deteriorează.

Separatorul ISM model CSC-5 este destinat fermelor mici și mijlocii.

Dimensiunile reduse ale separatorului și randamentul ridicat sunt de care are nevoie un fermier modern pentru a rezolva diverse probleme legate de prelucrarea cerealelor post-recoltare.

PRINCIPIUL DE FUNCȚIONARE:

Funcționarea selectorului constă în modificarea traiectoriei de cădere liberă a boabelor sub influența debitului de aer generat de rotor și separarea, împărțirea ulterioară a materialului în fracții, funcție de masă, dimensiune și formă.

Întreaga reglare a dispozitivului de curățare a cerealelor ISM se realizează prin schimbarea frecvenței motorului, ceea ce face posibilă reglarea fină a separării pentru fiecare cultură și scurtarea semnificativă a timpului necesar pentru a comuta mașina între diferite tipuri de cereale. Afișajul digital cu care sunt echipate seperatoarele de cereale ISM vă permite să vedeți cu ce viteză puteți realiza o curățare sau o sortare ideală a acestui material.

Fără necesitatea lubrifierii și a pieselor de schimb, acest utilaj vă va salva timp si bani.

Selectoare aerodinamice cu capacitati cuprinse între 3 si 200 t/h, datorită calității înalte a asamblarii și prețului scăzut, sunt foarte populare atât în ​​țară cât și în străinătate.

Selectoarele ISM curăță și calibrează boabele de cereale, semințe oleaginoase, semințe de iarbă, orez, leguminoase, precum și a altor produse mici și cu curgere liberă precum pelete, fructe de pădure congelate etc.

Alegerea potrivită pentru producția BIO, ECO.

Caracteristici tehnice:

Curățare - 5 t/h

Calibrare – 2,5 t/h

Curățare și calibrare – 2,5 t/h

Consum energie electrică - 0,2 – 0,55 kW/h,

la alegere, în momentul comenzii, 230 sau 380 V.

Dimensiuni:

- lungime: 3.200 mm

- lățime: 1.000 mm

- înălţime: 2.000 mm

Masa totală: 374 kg, depinzând de configurație

Plasă captare impurități

Roți transport.

Opțional:

- pre-curățător pentru impurități mari precum tulpini, fasole și iarbă pentru a asigura eficiența maximă a separatoarelor

- placarea cauciucată a suprafețelor interioare ale separatorelor

Producător: ISM(Polonia/Ucraina)
Garanție: 24 luni

Marci comercializate