Semănatoare cu pregatire Agro-Tom model UPSN model UPSN 3.0

Semanatoare mecanica SN
Disponibilitate in stoc
 
0.00 EUR + TVA
Semănatoare cu pregatire Agro-Tom model UPSN Semănătoarea cu pregătirea solului este disponibilă în următoarele lățimi: 2,5 m 3 m 4 m....
  • Descriere
  • Contacteaza vanzatorul

Semănatoare cu pregatire Agro-Tom model UPSN

 

Semănătoarea cu pregătirea solului este disponibilă în următoarele lățimi: 2,5 m 3 m 4 m.

Secțiunea de pregătire a semănătoriieste alcătuită dintr-un set de prelucrare a solului echipat cu un tăvălug frontal, două sau trei rânduri de arcuri și un tăvălug posterior, la alegere.

Utilajul poate semăna cu succes cereale și plante cu semințe mici. Sistemul de semănat este antrenat de o transmisie fără trepte acționată de roata stelara.

Datorită atașării semănătorii direct pe agregat, lucrul cu un astfel de set a devenit mult mai simplu și mai rapid. Buncărul de semințe fiind montat mai aproape de tractor, se solicita mai puțin sistemul hidraulic al tractorului.

Inzestrare standard: cutie de viteze în trepte, indicator de nivel al semințelor, iluminare trafic rutier, platformă de încărcare, sită cu buncăr, set pentru semănat semințe mici, brăzdare dubludisc cu roată de presiune și marcatoare hidraulice.

Deflectoare laterale, cuplaje de tracțiune automate, tăvălugi pe butuci fără întreținere, trei rânduri de dinți SU.

Optionale: căi tehnologice cu comandă electrică manuală sau prin computer, postmarcatoare de căi technologice, extensie buncăr de semințe

Tăvălugi cu bare, platbandă, inelar prismatic, inelar cu profil U, Packer, Crosskil, inele de cauciuc, cu discuri.

Marci comercializate