Tocator resturi vegetale Komaromi - Gep KB 302

Purtat
Disponibilitate in stoc
 
16,500.00 EUR + TVA
Tocător de resturi vegetale KB 302 este tocătorul fermelor mari, având o lățime de 4,6 m. Prin numărul mare de cuțite montate pe t...
  • Descriere
  • Specificatii
  • Documente
  • Contacteaza vanzatorul

     Tocător de resturi vegetale KB 302 este tocătorul fermelor mari, având o lățime de 4,6 m.

      Prin numărul mare de cuțite montate pe tambur, pe patru rânduri se realizează o acoperire perfectă de tăiere pe suprafața dată, rezultând astfel o tocare perfectă, cu o mărunțire superioară. Prin acest număr mare de cuțite rezultă un vid în interiorul tocătorului, prin care chiar și tulpinile căzute, lipite de sol vor fi săltate!

     Cuțitele montate pe tambur sunt de 60 x10, calitatea lor fiind garantată de firma Bertor, fiind așezate echilibrat pe tambur.

Eficacitatea tocării este perfectată și de prezența contracuțitelor montate. Astfel tarlaua nu necesită altă intervenție înaintea arăturii.

Tamburul se compune din două părți identice cu acționare bilaterală prin curele. Antrenarea tamburului se realizează prin șase rânduri de curele trapezoidale de 17 mm.

     Transportul se efectuează în poziție longitudinal tractată folosindu-se de roțile de copiere întoarse cu 90 grade completat cu două roți auxiliare.

      Înălțimea de tăiere se reglează de la roțile de copiere îmbrăcate cu anvelope agricole rezistente. Aceste roți sunt deplasabile și stânga-dreapa funcție de ecartamentul tractorului.

     Pe partea posterioară, tocătorul este înzestrat cu un oblon care se poate deschide în timpul lucrului pentru o împrăștiere mai largă a tocăturii. Pentru a perfecta împrăștierea există posibilitatea montării pe oblon a unor plăci deflectoare.

 

Acest utilaj se pretează la tocarea oricărei vegetații înalte sau dense ca stuf sau pârloage îmburuienate.

- înălțimea de tăiere reglabilă în trepte.

- cuțite formă Y, 2 tăișuri.

- mod transport: purtat

- mod lucru: semipurtat

 

Certificat CE.

Garanție 2 ani!!!yes

Tocator resturi vegetale Komaromi - Gep KB 302

  KB 302
Lățime de lucru (m) 4,6
Putere necesară (Cp) 130
Turație priză (rot/min) 540
Normă lucru (Ha) 2,5 - 6
Lățime de transport (mm) longitudinal tractat 5920

Marci comercializate